Проф. д-р Надя Миронова: Изследване на аурата показва от какво ще боледуваме в бъдеще

Проф. д-р Надя Миронова е преподавател в УНСС с интереси в управлението на човешките ресурси, бизнес комуникации, основи на управлението. Другата й специалност е аурометрията – анализ на аурата, който определя какви болести има вероятност да ви сполетят не само в близките години, ами до края на живота ви. 

От първата до 3 минута. Аурометрията е научен високотехнологичен метод за комплексен анализ на физическото, психическото и емоционално здраве и свързаните с тях поведенчески модели. При него много по-рано могат да се видят зараждащи се проблеми в здравословен план, които са плод на генетика и предразположение. Процесът тече на клетъчно ниво.

От 3 до 11 минута. Апаратът не  е медицински. Той е руско изобретение – камера за газо-разрядна визуализация, която заснема светещата част на човешкото биополе. По начина, по който свети клетката се прави „обратна“ картина дали тя работи пълноценно.  Главните източници на светлина са т.нар. чакри. Те съответстват на основните сплитове, които минават през отделните прешлени на гръбначния стълб.

На базата на аурометрията и на допълнителен биорезонансен анализ в Wellbeing center The secret се изготвя индивидуална програма, според установените дефицити.

От 11 до 14,45 минута. Може ли аурометрията да бъде много конкретна при диагностиката? Това е едно от големите й достойнства. Тя е точна както в анализа и предварителната превенция на заболяване на физическо ниво, така и във въздействието върху човека на различни лекарства и лекарствени терапии.  Но тя може да посочи и съвместимост в партньорски отношения или в екипи на ниво бизнес управление. Всъщност, методиката е създадена и развита за проверка на съвместимостта на астронавтите в космоса, но и за анализ на здравословното им състояние. В безтегловност няма как да се направят детайли изследвания, а тази апаратура, която няма нужда от интернет, дава точна картина за процеси, застрашаващи здравето или психиката на хората.

От 14 до 16 минута. Проф. д-р Миронова представя нагледно как точно работи апарата.  В изследването е залегнало китайската теория, че във върховете на пръстите има отражение на всички органи и системи, както в ходилата на краката.  Няма болка, няма щипане, нито има вредна компонента за здравето. Все едно давате отпечатъци от пръсти в полицията.

От 16 до 26 минута проф. Миронова прави изследване на оператора Калоян Балабанов като по този начин показва как протичат процеса на диагностиката. Аурометрията е единствения начин да видите енергията си, която съдържа информация за психиката и тялото ви. Тя може да покаже недоизлекувани хронифицирани проблеми, дълбоки предразположения, кои системи човек трябва стриктно да следите с медицински изследвания. Случва се едно изследване да насочи спешно човек към лекар.

След 26 до 36 минута на апаратурата за аурометрия сяда водещата Магдалена Гигова. След диагностиката, човек получава в написан вид резултатите, снимките, интерпретация и предложения за индивидуална програма. При изследването временното неразположение не дава отражение върху резултата. 

Ауротестът насочва какви медицински изследвания да си направите, но обикновено те потвърждават над 90% от прогнозираните проблеми посочени от ауроапаратурата. Светещото поле „чете“ информацията от клетките.

От 37 минута до края. Нито химици, нито биолози, нито физици, нито все по-голяма част и от лекарите не съмняват в съществуването на това поле, което не е нищо повече от излъчването на нашето тяло. Това са високоенергийни процеси, които са в основата и на безсловесната ни комуникация, на симпатията и емпатията.


Scroll to Top